10+2 AKCIÓ - Tegyél 12 doboz 16 vagy 12 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét a kosaradba, és használd a DECEMBER kuponkódot a kasszánál! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Absolute Origins Colombia
A TERMÉSZETES KEDVENC
Merülj bele a cremába és élvezd ezt a pörkölt ízű kolumbiai kávét! Imádni fogod ennek az izgalmas és mégis hihetetlenül ízletes organikus kávé összetevőinek kombinációját.
cup

TISZTÁN KREATÍV

A Tayrona törzs egy művészi kreativitású közösség, akik földjéről ez a tiszta energiát árasztó intenzív, organikus kávé származik. Készen állsz egy műalkotás elfogyasztására a nap bármely szakaszában?
hotpoint-1

UTAZÁS TAYRONA SZENT

FÖLDJÉRE

Ezen az ősi vidéken terem 100%-ig organikus kávénk, az arabica, amely itt szívja magába védjegyének számító aromáját. A oA Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!