Loading...

KÁVÉFŐZŐ AKCIÓ - Vásárolj 6 doboz 16 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét és legyen tiéd a Genio S Basic automata kávéfőző 30% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Cortado Trio kávékapszula
A SPANYOL RECEPT
A spanyolok Cortadonak nevezik, mi pedig tökéletességnek. Pörkölt mandulás és pekándiós ízjegyek és krémes tejjel, a tetején lágy habbal kombinálva.
Cortado

VASÖKÖL
BÁRSONY KESZTYŰBEN

Erős, ugyanakkor pont megfelelően lágy is. Egy igazán intenzív eszpresszó, amely egy csepp krémességgel tökéletessé teszi a reggeleket vagy bármely napszakot, amikor egy rövid kávészünetre vágynál.
hotpoint-1

AZ ELSŐ KORTYTÓL ERŐTELJES

A spanyol klasszikus kávé megformálásához a tej selymességét ötvöztük az intenzív Robusta és a gyümölcsös Arabica kávé keverékével. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Vissza