You have reached the website

Drop Krups automata szürke

A kávé által inspirált kávéfőző új szintre emeli a kávézást. A már megszokott NESCAFÉ Dolce Gusto minőségét továbbfejlesztettük a Te kényelmed érdekében: a futurisztikus Drop kávégépet már érintő felülettel láttuk el. Csak érintsd meg, hogy alkothass!

 • Drop Krups automata szürke
39 999 Ft
39999
 • Részletek megtekintése
 • Használati útmutató
 • Jótállás
 • Vélemények és értékelések
A kávé által inspirált kávéfőző új szintre emeli a kávézást. A már megszokott NESCAFÉ Dolce Gusto minőségét továbbfejlesztettük a Te kényelmed érdekében: a futurisztikus Drop kávégépet már érintő felülettel láttuk el. Csak érintsd meg, hogy alkothass!

Kattints a linkre a használati útmutató letöltéséhez.

A KRUPS vállalati garanciája kiegészíti a jogszabályok által nyújtandó kötelező garanciális jogokat. A KRUPS az espresso kávéfőzőkre a vásárlástól számított 24 hónapos garanciát nyújt a mechanikai és elektromos hibákra. A garancia időtartama alatt a KRUPS kijavítja a terméket és a hibás alkatrészeket ingyenesen kicseréli, ha a vásárlást igazoló blokkal együtt eljuttatod a hivatalos KRUPS szervizképviselethez. A szállításhoz az eredeti csomagolást vagy hasonló védőcsomagolást használj a termék további sérüléseinek megakadályozása érdekében, és ne feledd a csomagot ajánlva feladni. 

A garancia nem átruházható.

A garancia a következő esetekre nem vonatkozik:

 • A sérülést a termék rendeltetésellenes vagy nem megfelelő használata vagy az utasítások figyelmen kívül hagyása okozta.
 • A terméken nem az utasításokban ismertetett módon történt a karbantartás (nem tisztították/vízkőtelenítették megfelelően).
 • A terméken megadottól eltérő feszültséggel történő használatból származó sérülés.
 • A terméket nem a háztartásban szokásos igénybevételnek megfelelően használták.
 • Rendes kopás és repedés (szakadás).
 • A túlterhelés, a nem megfelelő használat, a hanyagság vagy baleset miatt keletkező károk.
 • A vásárló a terméket valamely módon átalakította vagy azt nem a hivatalos márkaszervizben javítatta.
 • A tartozékokra, a szűrőkre, a tömítésekre, stb., amely tartozékok rövid/korlátozott élettartammal rendelkeznek. Ezen alkatrészekre a garancia nem vonatkozik, ezeket rendszeresen kell cserélni.

Bármely kérdés esetén kérjük, kattints ide a hivatkozásra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

8 tétel

/ oldal

Összegzett értékelés


(5.00 - 5)

Értékelés megoszlása

5 csillag
(8 vélemény)
4 csillag
(0)
3 csillag
(0)
2 csillag
(0)
1 csillag
(0)

8 vélemény

8 tétel

/ oldal
Tökéletes

Imádom! Gyors, praktikus, isteni kávét készít. Bekapcsolom, beállítom, milyen hosszú kávét szeretnék, benyomom az indítás gombot, amikor felmelegszik, elindul, majd automatikusan megáll. Nem kell mellette állni, egyszerűen tökéletes!

Gabriella véleménye (Közzétéve: 2018.07.13.)
Kiváló formatervezés .

Nagyon szeretem . Kényelmes , dísze a konyhának .

Andrea véleménye (Közzétéve: 2017.12.09.)
Ez egy csoda

Nagyon gyors, szuper dízájnos és modern

Anett véleménye (Közzétéve: 2017.03.20.)

Nagyon tetszik! Ilyen lesz a következő!

Nóra véleménye (Közzétéve: 2017.02.28.)
A Drop már nem az első Dolce Gusto kávégépem, de ezzel kellett volna kezdeni.

Ha menet közben kifogy a víz, pillanat-stop üzemmódba helyezi magát. Megvárja, amíg feltöltöm, utána folytatja a kávékészítést, mintha semmi nem történt volna. Nem nyomja tele az injektort vízkővel, mint ahogy a korábbi típusok teszik. Ha korábban érintem meg a piros vagy a kék ikont, mint ahogy felmelegszik (a piros bekapcsoló gomb zöldre váltása előtt) kivárja és indít, hideg italnál azonnal működik. A kapszula lyukasztását a kávégép végzi. A kapszulatartóban levő mágnest csak kávékészítés közben fogja a gépben levő fémrész, egyébként eltávolodik, így könnyen mozgatható. Egy „pipán” kapja a vizet, nem a tartály alján csatlakozik a géphez. Feltöltéskor nincs csepegés. A piros és kék ikonokkal vigyázni kell, mert behelyezett kapszulatartó esetén egy óvatlan érintésre a program elindulhat akkor is, ha nem akarjuk. A készülék jelzi, ha szerinte el kell távolítani a vízkövet, de ez nem túl egyszerű feladat. A leírásban két oldalon 15 + 4 ábrával magyarázzák el a folyamatot, ami elsőre kissé ijesztő. Az injektorba úgy lehet akaratlanul vízkövet pumpálni, ha nincs jól behelyezve a víztartály, ez ellen nincs védve a készülék.

István véleménye (Közzétéve: 2017.02.11.)
A Drop már nem az első Dolce Gusto kávégépem, de ezzel kellett volna kezdeni.

Ha menet közben kifogy a víz, pillanat-stop üzemmódba helyezi magát. Megvárja, amíg feltöltöm, utána folytatja a kávékészítést, mintha semmi nem történt volna. Így ilyenkor se nyomja tele az injektort vízkővel, mint ahogy a korábbi típusok teszik. Nem zavarja, ha korábban érintem meg a piros vagy a kék ikont, mint ahogy felmelegszik (a piros bekapcsoló gomb zöldre váltása előtt) kivárja és indít, hideg italnál azonnal működik. A kapszula lyukasztását a kávégép végzi. A kapszulatartóban levő mágnest csak működés közben fogja a gépben levő fémrész, egyébként eltávolodik, így könnyen mozgatható. Egy „pipán” keresztül kapja a vizet, nem a víztartály alján csatlakozik a géphez. Így feltöltéskor nincs csepegés sem. A piros és kék ikonokkal vigyázni kell, mert behelyezett kapszulatartó esetén egy óvatlan érintésre a program elindulhat akkor is, ha nem akarjuk. A készülék jelzi, ha szerinte el kell távolítani a vízkövet, de ez nem túl egyszerű feladat. A lírásban két oldalon 15 + 4 ábrával magyarázzák el a folyamatot, ami elsőre kissé ijesztő. Az injektorba úgy lehet akaratlanul vízkövet pumpálni, ha nincs jól behelyezve a víztartály, ez ellen nincs védve a készülék.

István véleménye (Közzétéve: 2017.02.06.)
Szuper jól néz ki.

Szuper jól néz ki és nagyon passzol a konyhákba.

Dóra véleménye (Közzétéve: 2017.02.03.)
Imádom, nagy jó kis kávéfőző

Karácsonyra kaptam ezt a gépet. Nagyon egyszerű vele a finom kávé elkészítése, hiszen automatikusan adagolja a mennyiséget. Imádom

Marianna véleménye (Közzétéve: 2017.02.03.)

8 tétel

/ oldal

Saját vélemény írása

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj