5+1 AKCIÓ - Tegyél 6 doboz 16 vagy 12 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét a kosaradba és használd az OKTOBER kuponkódot a kasszánál! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Vissza

FEDEZD FEL

GENIO S TOUCH

KÁVÉFŐZŐNKET

Genio S Touch automata kapszulás kávéfőzőgép - ezüst

Automata kávéfőzőgép

Genio S Touch

Automata | Ezüst | 220 V

A kifinomult érintőképernyős kialakításnak és a legkorszerűbb funkcióknak köszönhetően a Genio S Touch egy minden igényt kielégítő kávéfőzőgép, amellyel másodpercek alatt ízlésedhez alakíthatod a kávédat.

Egy érintésnyire

a tökély

Ki mondja, hogy aki kicsi, annak nem lehet nagy szava? A Genio S Touch kezedbe adja az személyre szabitt italok mennyiségének, hőmérsékletének az irányítását, sőt még az eszpresszódat is intenzívebben főzheted le vele. Mindezt ujjad érintésével.

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio machine Genio machine

Machine head

GYORS & EGYSZERŰ

Helyezd be a kiválasztott kapszulát, az intuitív gyűrű elforgatásával válaszd ki a kívánt mennyiséget, és egy gombnyomással indítsd el a lefőzést! Nagyban játszol? Az XL funkcióval csak egy gombnyomás a reggeli extra-adag (akár 300 ml-es) bögre kávé.

Mobile App Screenshot

BLUETOOTH-CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A Bluetooth kapcsolattal a kávégéphez csatlakoztatott NESCAFÉ® Dolce Gusto® alkalmazással teljes mértékben ízlésedhez alakíthatod a kávédat. Állítsd be a kávé hőmérsékletét és mennyiségét, esetleg időzítsd a főzést egy későbbi időpontra, és mentsd el egyéni receptjeidet a legközelebbi főzéshez!

Espresso Boost indicator

ERŐSEBB ESZPRESSZÓ

Ez az újszerű technológia a főzés előtt előáztatja a kávét, így intenzívebb, koncentráltabb eszpresszót kapsz, ha ilyenre vágysz.

Coffee drop

KIFINOMULT FŐZÉS

Helyezd be a kiválasztott kapszulát, az intuitív gyűrű elforgatásával válaszd ki a kívánt mennyiséget, és egy gombnyomással indítsd el a lefőzést! Nagyban játszol? Az XL funkcióval csak egy gombnyomás a reggeli extra adag (akár 300 ml-es) bögre kávé.

Coffee capsule

SEMMI RENDETLENSÉG

Az élet sok munkát igényel – a kávédnak nem kéne. A Genio S Touch esetében az őrölt kávé a kapszulában marad, így a kávéivás nem jelenti egyben a kávézósarok folyamatos takarítását is.

Water tank

0,8 l-es víztartály

A könnyen levehető 0,8 l-es víztartállyal egy újratöltéssel még több kávét készíthetsz.

Temperature selsction buttons

HŐMÉRSÉKLETSZABÁLYZÁS

Alakítsd ízlésednek megfelelően a kávéházi stílusú kávéidat és desszertitalaidat négy rendelkezésre álló hőmérséklet-beállítással! Élvezd a forró és a hideg receptekkel való kísérletezést!

Coffee pouring in cup

NAGY NYOMÁSÚ

A nagy, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

Descaling indicator

VÍZKŐ-RIASZTÁS

A kávégép automatikus rendszere jelzi, hogy mikor kell vízkőteleníteni. Nyugodtan élvezd kedvenc kávéd, elég akkor elvégezni a vízkőtelenítést, ha a jelzőfény narancssárgán elkezd világítani!

icon

1-PERCES ÖKO-MÓD

A Genio S Touch öko-mód funkciója energiatakarékossági okból az italkészítést követően egy percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávégépet (A+ energiafogyasztási besorolás).

Créme de
la créme

Ha egy mindenes kávéfőzőgépet keresel, amely nem foglal sok helyet a konyhádban, akkor már meg is találtad a hozzád illőt. Különleges funkciók, karcsú kivitel és kávéházi élményhez illő italválaszték– egy érintésre.

Tömeg

2,0 kg

Magasság

27,2 cm

A kávégép gyártója

Krups

Teljesítmény

1500 W

Víztartály

0,8 l

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

Szeretnék többet megtudni erről a kávégépről

Hossza

11,2 cm

Mélysége

28,6 cm

Adag szabályozása

Automatikus - az érintő panel segítségével előre beállítható minden kávé elkészítése előtt

Feszültség

220 V

A kávégép jótállása

2 év

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!