Loading...

AJÁNDÉK KAPSZULA - Vásárolj Infinissima, fekete-piros MiniMe vagy GENIO S Basic kávégépet, használd a kuponkódot, és legyen tied 3, 4 vagy 6 doboz 16 darabos NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszula!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Absolute Origins Peru
A CAJAMARCAI RÉGIÓ ÉLÉNKSÉGE
A perui hegyvidék pezsdítő szellői egy igazán kivételes arabica kávé termesztését teszik lehetővé a minga hagyományok szerint a cajamarcai tartományban. Élvezd ezt a különleges fás aromájú, egy csipetnyi édesgyökér és rózsabors zamatú erőteljes kávét, amelynek egyedisége a cajamarcai régiót hordozza magában. Kortyolj bele és ízleld meg ezt a kellemesen savas, feketeribiszke-jegyekkel tarkított kávét.
cup

MINGA HAGYOMÁNYOK SZERINT TERMESZTETT

A minga hagyományok Cajamarcában az egymás iránti tisztelet és segítségnyújtás filozófiáján alapulnak. A régió szívében termesztett organikus kávénk minden kortyával megízlelheted ezt a természetes vendégszeretetet, legyen szó reggeli vagy délutáni kávézásról.
hotpoint-1

KIVÉTELES KÁVÉMINŐSÉG

Az egyedülálló éghajlati feltételeknek és a kávétermesztők különleges gondoskodásának köszönhetően került kínálatunkba ez a kivételes minőségű kávé. A nedves, magaslati klíma és a termékeny termőföld ideális környezet teremt a 100%-ig organikus arabica kávé termesztéshez. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
grown respectfully grown respectfully
Peru

Peru

Édes| Kiegyensúlyozott

A termelésbe fektetett jelentős fejlesztéseknek köszönhetően Peru ma a világ vezető organikus kávétermesztője.

grown respectfully grown respectfully
Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!