5+1 AKCIÓ - Tegyél 6 doboz 16 vagy 12 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét a kosaradba és használd az OKTOBER kuponkódot a kasszánál! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Espresso Buondi
A PORTUGÁL KÁVÉHÁZAK ÁLTAL IHLETVE
Vesd bele magad a sűrű, barna crema habjaiba, mielőtt rátérsz a kávé bársonyosságára és a lebilincselő, borsot és fekete ribiszkét idéző ízvilágára! Portugália csupán egy kortyintásnyira van tőled.
cup

EGY FÜGGETLEN KARAKTER

Egy íz, amely nem hasonlít semmi másra. Élvezd merész zamatát reggel, vagy szentelj neki egy kis időt barátaid társaságában, még mielőtt a nap lebukik! A Buondi azonnal otthoni menüd élére kerül majd.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4

EGY GAZDAGSÁGHOZ ÉS HŐSIESSÉGHEZ VEZETŐ, HÁROM KONTINENSEN ÁTÍVELŐ UTAZÁS

Hogyan került ennyi karakter egyetlen csésze kávéba? Csak a legfinomabb kávébabokat használtuk, amelyeket tökéletesre pörköltünk. Kóstold meg a kiváló minőségű kolumbiai arabica és a kameruni, ugandai és vietnami robusta ötvözetét! A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET!
Map Map
Kolumbia

Kolumbia

Kifinomult | Kiegyensúlyozott

Tayrona bennszülött közösségei által termesztett organikus kávé csodálatosan gyümölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt.

Uganda

Uganda

Gyümölcsös | Pite

Az ugandai kávét esküvőkön fogyasztják, és hamisítatlan, ősi hagyományok ihlette kincsnek tekintik. Élvezd a gazdag és virágos aromáját!

Kamerun

Kamerun

Gyümölcsös | Pite

A tengerparti térségektől egészen a nyugati területekig termesztett robusta és arabica kávébab meglepően gazdag és gyümölcsös jellegű.

Vietnam

Vietnam

Merész | Intenzív

Vietnam egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a rendkívül ellenálló robusta, amely koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!