5+1 AKCIÓ - Tegyél 6 doboz 16 vagy 12 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét a kosaradba és használd az OKTOBER kuponkódot a kasszánál! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Ristretto Napoli

NÁPOLYI INTENZITÁS

Sötét és vastag cremája, valamint tipikusan sűrű, átható melegsége jellegzetes, amelyet az erős pörölés íze hat át. Hosszan tartó utóíz, amely visszahozza dél-olaszországi emlékeinket.

Espresso Napoli

EGY SUGÁRZÓ SZEMÉLYISÉG

Nápoly bővelkedik egyfajta egyedülálló életerőben, amiért mindig érdemes visszatérnünk, és ez vonatkozik a kávéra is. Ugyanúgy imádni fogod ezt az vibráló stílusú Espresso Napolit reggeli kávédként, akárcsak délután egy olasz stílusú randi során.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

EGY KIEMELKEDŐ KÁVÉTRIÓ

Mielőtt Espresso Napoli kávénk megszerzi jelegzetes dél-olaszországi karakterét, Ugandából, Brazíliából és Kolumbiából származó arabica és robusta kávék keveréke egyesül. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
grown respectfully grown respectfully
UGANDA

UGANDA

Gyümölcsös | Fanyar

Az esküvőkön fogyasztott ugandai kávé igazi kincsnek számít, amit az ősi hagyományok ihlettek. Élvezd gazdag és virágos aromáját.

Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt.

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes & diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

grown respectfully grown respectfully
Machine Machine

Designed to create the best crema

With a maximum 15 bar pump pressure,
our machines aren’t just stylish.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!