Loading...

KÁVÉFŐZŐ AKCIÓ - Vásárolj 6 doboz 16 kapszulás NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávét és legyen tiéd a Genio S Basic automata kávéfőző 30% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
COCONUT CAFFÈ LATTE
IZGALMASAN EGZOTIKUS
Ha egyszer felfedezed ezt a trópusi ízvilágú lattét, meg fogsz lepődni, hogy mindez emellett még vegán is! Élvezd ezt az újfajta, ízekben pompázó lattét, amely pillanatok alatt elkészíthető otthonodban!
cup

VÁGYSZ A VÁLTOZATOSSÁGRA?

Egzotikus, habos növényi alapú latte. Ha csak azért váltanál, mert megteheted, ne keress tovább, válaszd a Coconut Caffè Lattét! - Növényi alapú, teljes ízvilág.
hotpoint-1

MINŐSÉG MINDEN CSEPPJÉBEN

Coconut Caffè Latténk lelke a válogatott délkelet-ázsiai kávészemekben rejlik. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Vissza