You have reached the website
Elfelejtetted a jelszavad?
You have a subscription product in your cart. In order to add this type of product, you can clear current cart or add the new product to the subscription.
ENGEDD
SZABADJÁRA
A KAPSZULÁBA
ZÁRT ÍZEKET!
Megfelelő nyomás
minden egyes csészéhez
Egy nagy titok van a tökéletes
csésze kávé elkészítésében.
Nem egyszerüen egy
technikai csoda, hanem
arról is szól, hogy minden
egyes ital elkészítéséhez
a megfelelő nyomást használjuk.
Az espresso elkészítéséhez
például magas nyomásra van
szükség, míg a latte macchiato
tejhabjához jóval alacsonyabb
szükséges.
Az általunk kifejlesztett
szabadalmaztatott technológia
azért nagyszerű, mert kapszuláink
képesek szabályozni az
elkészítéshez szükséges nyomást.
A behelyezett kapszula aromazáró fóliáját egy tü lyukasztja át. A kapszulába nagy nyomással áramlik be a víz




és a nyomás a perforált membránon keresztül átpréseli a vizet a pörkölt kávén.




A kapszula aljában lévő alumínium fólián elmozdul a műanyag tárcsa, így állítva be a megfelelõ nyomást. A folyékony kávé a csészébe vagy pohárba ömlik.












