You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Hungary Youtube házszabályzat

Házszabály

Üdvözlünk a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Hungary Youtube oldalán, köszönjük a videóink iránti érdeklődésedet. Ahogy az összes felületünkön, úgy ezen is folyamatosan válaszolunk a hozzánk intézett kérdésekre és észrevételekre. Emellett hozzászólások formájában oszthatod meg velünk a véleményedet konstruktív viták keretein belül.

Házszabályunk öt egyszerű alapelvből áll. Kérjük, tartsd be őket, hogy továbbra is nyitott fórumként működhessünk!
1. Saját tulajdon: Csak olyan tartalmakat (pl. szöveg, kép, videó, külső hivatkozás) ossz meg, amelyek a te szellemi tulajdonodat képezik, és amelyek közzétételére jogosult vagy. Az oldalunkon közzétett tartalmakért és hozzászólásokért minden esetben a hozzászóló a felelős
2. Személyes adatok: Kérjük, tartsd tiszteletben mások személyes adatait, és ne ossz meg másra vonatkozó magánjellegű információkat!
3. Tisztelet: Az általad közzétett kommentek tartalma ne legyen trágár, szeméremsértő, félrevezető vagy törvénytelen.
4. Szép beszéd: Ügyelj a szóhasználatra és a hangnemre! Kerüld az agresszív vagy becsmérlő kommenteket, ne fenyegess senkit és ne szíts faji, etnikai, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket.
5. Maradj a témánál: Ne tegyél közzé spamet, láncüzeneteket, kereskedelmi, reklám vagy promóciós célú információkat, illetve ne másold be többször ugyanazt a kommentet.
Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a NESCAFÉ Dolce Gusto Hungary Youtube oldalán található látogatói vélemények nem azonosak a Nestlé Hungária Kft. véleményével és állásfoglalásával. Éppen ezért a Nestlé Hungária Kft. és társult vállalatai nem vállalnak felelősséget a jelen oldalon elhelyezett, harmadik fél által közétett hivatkozásokért. A konstruktív párbeszéd fenntartása érdekében a jelen Házszabálynak nem megfelelő kommenteket eltávolíthatjuk.

Fenntartjuk a jogot a Házszabály módosítására.