Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
ESPRESSO
NE TÉVESSZEN MEG A KIFINOMULTSÁGA
A kifinomult, aranyló crema réteg alatt egy meglepően karakteres eszpresszó rejlik az élénk gránátalma és a pörkölt dió zamatával. Élénkítsd fel érzékeid ezzel a nem mindennapi klasszikus kávéval!
cup

TISZTÁN KREATÍV

A Tayrona törzs egy művészi kreativitású közösség, akik földjéről ez a tiszta energiát árasztó intenzív, organikus kávé származik. Készen állsz egy műalkotás elfogyasztására a nap bármely szakában?
hotpoint-1
hotpoint-2

UTAZZ EL BRAZÍLIÁBA ÉS KOLUMBIÁBA

Utazz velünk és élvezz két világklasszis Arabica kávét Dél-Amerikából, amelyeknek közepes pörkölésének köszönhetően megőrizzük aromáját. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes| Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki a Lungo Colombia hosszú kávénkkal.

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes& diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!