Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél, ingyenes hírleveleken keresztül értesülhetsz termékeinkről, újdonságainkról, aktuális ajánlatainkról, nyereményjátékainkról!

A hírlevél feliratkozás megerősítéséhez hamarosan kapsz egy rendszerüzenetet. Ha esetleg mégsem érkezne meg az üzenet, akkor kérünk, hogy tekintsd meg a levélszemét (spam) mappát is.
Adatvédelmi szabályzatunkért kattints a linkre. nestle.hu/info/yourdata

 
 

 

Feliratkozásoddal kifejezett hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy adataidat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen.

Tudomásul veszed, hogy az adataid gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataid harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra.

 

HÍRLEVÉLRŐL TÖRTÉNŐ LEIRATKOZÁS

Adataid kezeléséhez adott hozzájárulásodat jogosult vagy bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogodban áll adataid a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (ez esetben kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni):
• a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával,
• a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85.,
• e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com illetve
• a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881.

 

ADATMÓDOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS

Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataidat kizárólag tiltási nyilatkozatod kézhezvételéig kezeli.

Offer bannerOffer banner