Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
 
Csökkentés
Növelés
Kérjük, adj meg egy érvényes mennyiséget!
Vissza

FEDEZD FEL

GENIO S TOUCH

KÁVÉFŐZŐNKET

Genio S Touch automata kapszulás kávéfőzőgép - ezüst

Automata kávéfőzőgép

Genio S Touch

Automata | Ezüst | 220 V

A kifinomult érintőképernyős kialakításnak és a legkorszerűbb funkcióknak köszönhetően a Genio S Touch egy minden igényt kielégítő kávéfőzőgép, amellyel másodpercek alatt ízlésedhez alakíthatod a kávédat.

Egy érintésnyire

a tökély

Ki mondja, hogy aki kicsi, annak nem lehet nagy szava? A Genio S Touch kezedbe adja az személyre szabott italok mennyiségének, hőmérsékletének az irányítását, sőt még az eszpresszódat is intenzívebben főzheted le vele. Mindezt ujjad érintésével.

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio machineGenio machine

1 PERCES ECO MÓD

Az Piccolo XS öko-mód funkciója energiatakarékossági okból az italkészítést követően egy percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávégépet (A+ energiafogyasztási besorolás)..

VÍZKŐ-RIASZTÁS

A kávégép automatikus rendszere jelzi, hogy mikor kell vízkőteleníteni. Nyugodtan élvezd kedvenc kávéd, elég akkor elvégezni a vízkőtelenítést, ha a jelzőfény narancssárgán elkezd világítani!

SEMMI RENDETLENSÉG

Az élet sok munkát igényel - kávédnak nem kellene. A Genio S Touch esetében a kávé a kapszulában marad, így a kávéfogyasztás nem jelenti egyben a kávézósarok folyamatos tisztítását.

NAGY NYOMÁSÚ

A nagy, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

HŐMÉRSÉKLETSZABÁLYOZÁS

Alakítsd ízlésednek megfelelően a kávéházi stílusú kávéidat és desszertitalaidat négy rendelkezésre álló hőmérsékletbeállítással! Élvezd a forró és hideg receptekkel való kísérletezést!

GYORS ÉS EGYSZERŰ

Helyezd be a kapszulát, az érintőgombok segítségével válaszd ki a kívánt mennyiséget, és egy gombnyomással indítsd el a lefőzést! Az XL funkcióval csak egy gombnyomás a reggeli extra-adat (akár 300 ml-es) bögre kávé.

ESPRESSO BOOST

Ez az új technológia a főzés előtt előáztatja a kávét, egy intezívebb, koncentráltabb eszpresszót kapsz, ha ilyenre vágysz.

Créme de
la créme

Ha egy mindenes kávéfőzőgépet keresel, amely nem foglal sok helyet a konyhádban, akkor már meg is találtad a hozzád illőt. Különleges funkciók, karcsú kivitel és kávéházi élményhez illő italválaszték– egy érintésre.

Tömeg

2,0 kg

Magasság

27,2 cm

A kávégép gyártója

Krups

Teljesítmény

1500 W

Víztartály

0,8 l

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

Szeretnék többet megtudni erről a kávégépről

Hossza

11,2 cm

Mélysége

28,6 cm

Adag szabályozása

Automatikus - az érintő panel segítségével előre beállítható minden kávé elkészítése előtt

Feszültség

220 V

A kávégép jótállása

2 év