You have reached the website

Az egyedi formatervezésű, stílusos kávéfőzőkkel és okoskapszulákkal a kávézás minden alkalommal különleges élmény lesz. Ismerd meg a készülékek előnyeit, hasonlítsd össze az egyes modelleket, és válaszd azt, amelyik legjobban illik hozzád és a konyhádba!

img
img

KÜLÖNLEGES, MÉGIS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ GÉPEK, MELYEK MENNYEI KÁVÉT KÉSZÍTENEK

Egy stílusos és egyszerűen kezelhető kávéfőző, és a konyhádat máris saját kávéházaddá varázsolhatod. NESCAFE® Dolce Gusto® kávégépeink pillanatok alatt ínycsiklandó italokat készítenek, legyen szó egy intenzív eszpresszóról, egy tejes-habos cappuccinóról vagy akár egy finom forrócsokiról. Innovatív technológiájuknak köszönhetően a kávégépeink és az okoskapszuláink minden italt tökéletes összhangban és megfelelő nyomással készítenek el.

Bármelyik kávégépünket választod is, a minőség garantált! Már csak azt kell eldöntened, hogy mely formai és extra tulajdonságok illenek hozzád leginkább.

img
img

KÁVÉFŐZŐINK LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGAI, AMELYEK A KÁVÉHÁZI ÉLMÉNYT BIZTOSÍTJÁK

Mikor NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávéfőzőt választasz, vedd figyelembe, hogy a lenti funkciók közül számodra melyek a legfontosabbak. Így újonnan vásárolt kávégéped nemcsak konyhád éke lesz, hanem egy okos társ is, amely igényeidnek megfelelően készíti el kedvenc italaidat.

 

Funkciók, melyekkel minden NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávéfőzőnk rendelkezik

img

Készíts professzionális minőségű kávét, vastag, bársonyos crema réteggel, a gép magas-nyomású rendszerének köszönhetően (a nyomás maximum 15 bar).

img

Habos latte macchiato, finom cappuccino vagy egy intenzív eszpresszó? Több, mint 30 féle NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékülönlegesség várja, hogy megkóstold őket.

img

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávégépeket könnyű használni és tisztítani. A kávézacc a kapszulában marad, így a kávéfőzőt teljesen tisztán tarthatod.

img

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávégépek eco-üzemmódjának köszönhetően a kávéfőző két ital elkészítése között 1 perc inaktivitás után magától kikapcsol. Gépeink A+ energiatakarékos besorolással rendelkeznek.

img

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávégépek az energiatakarékos működés érdekében bekapcsolás után 5 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsolnak.

img

A kávéfőződ nem csak forró italokat képes készíteni. Ízlésednek megfelelően hideg és meleg kávékészítési módok közül választhatsz.

Funkciók, melyekkel egyes NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávéfőzők rendelkeznek

img

Egyszerűen helyezd a kiválasztott kapszulát az automata kávéfőzőbe és az automata funkció segítségével állítsd be az ital mennyiségét, ízlésed szerint.

img

Amikor a méret a lényeg. Az XL funkciónak köszönhetően saját ízlésednek megfelelően növelheted az italok hosszúságát, akár XL méretben is.

img

Az Espresso Boost mód segítségével ízlésednek megfelelően növelheted a presszókávé ízének intenzitását.

 
img

Egyes NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek továbbfejlesztett hőmérséklet választóval rendelkeznek, melynek köszönhetően még inkább személyre szabhatod italod hőmérsékletét. Négy fajta hőmérséklet közül választhatsz - akár hidegen, langyosan, melegen, vagy forrón is fogyaszthatod kedvenc italodat.

img

Az intuitív érintőképernyős kezelő felület segítségével az otthoni kávéházi élmény egyszerűen megvalósítható.

 
img

MANUÁLIS GÉPEK

Válassz manuális kapszulás kávéfőzőink közül, és élvezd a kávédat pont úgy, ahogy Te szereted. Minden kapszulánkon találsz elkészítési javaslatot, de ettől szabadon eltérhetsz, hiszen a manuális vezérlésnek köszönhetően a víz mennyiségét egyszerűen, egyetlen kapcsoló használatával szabályozhatod.

img

AUTOMATA GÉPEK

A tökéletes intenzitású és állagú kávé csak egy gombnyomásra van tőled. Automata kávéfőzőinkkel olyan kávét készíthetsz egyszerűen, mintha profi barista lennél. Csak válaszd ki, hogy milyen hosszú kávét szeretnél, a többit pedig bízd a gépre!

 
Automata
funkció
Intuitív
vezérlőpanel
Extra
hőmérséklet
választó
XL
Cup
Espresso
Boost
Piccolo XS
Piccolo XS
img
img
img
img
img
Infinissima
Infinissima
img
img
img
img
img
MiniMe
MiniMe
img
img
img
img
img
Genio S Basic
Genio S Basic
img
img
img
img
img
Genio Plus
Genio Plus
img
img
img
img
img
Genio S Touch
Genio S Touch
img
img
img
img
img