You have reached the website

MEGSZÍNESÍTJÜK
A MINDENNAPOKAT!
Játssz és nyerj a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Klubbal!

CSATLAKOZZ A KÁVÉIMÁDÓK LELKES KÖZÖSSÉGÉHEZ, MERT EBBEN A KLUBBAN NAGYSZERŰ LEHETŐSÉGEK VÁRNAK RÁD! NE MARADJ LE A KEDVEZMÉNYEKRŐL, A JÁTÉK IZGALMÁRÓL, AZ ÚJDONSÁGOKRÓL ÉS AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKRŐL!

HOGYAN LEHETSZ KLUBTAG?

Regisztráltál vagy vásároltál már itt a webshopon? Mert, ha igen, máris klubtag vagy! Ha még nem regisztráltál, itt teheted meg:

A KLUBTAGSÁG ELŐNYEI

Minden webshopon történő vásárlásoddal pontokat gyűjtesz, amelyeket 50 pontonként sorsjegyekre válthatsz. A sorsjegyeiddel indulhatsz az értékes nyereményekért, amelyeket rendszeresen sorsolunk.

Minden hónap végén az addig beváltott sorsjegyek közül sorsolunk, és a nyertesek között értékes nyereményeket osztunk ki. A beváltott sorsjegyeid a havi sorsolást követően törlődnek, de fel nem használt pontjaid megmaradnak. A havi sorsoláson több sorsjeggyel is részt vehetsz. Minél több sorsjegyet váltasz, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd nyereményeink egyikét.

Negyedévente fődíjakat is sorsolunk, amelyekért a megelőző három hónapban beváltott összes sorsjegyeddel automatikusan indulsz.

HOGYAN GYŰJTHETEK PONTOKAT?


REGISZTRÁLJ!
Regisztrálj a webshopon, ha még nem tetted meg!

Regisztrálok
   
VÁSÁROLJ!
Vásárolj bármilyen NESCAFÉ® Dolce Gusto® terméket a webshopon, és minden elköltött 3000 Forint után 10 pontot írunk jóvá neked NESCAFÉ® Dolce Gusto® Klubban. Egy vásárlás alkalmával maximum 340 pontot írunk jóvá. Nem csak a webshopos vásárlásaiddal gyűjthetsz pontokat. Vásárolj bárhol NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulát és a doboz belsejében található kódot töltsd fel a webshopban.
   
GYŰJTS EXTRA PONTOKAT!
Extra pontokat is gyűjthetsz a havi promócióinkkal, ezekről a hírlevelünkből is értesülhetsz.
Ha fel szeretnél iratkozni az oldal tetején megteheted.
   
TÖLTSD FEL DOBOZKÓDJAIDAT!
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Klubba feltöltött normál dobozok 5 pontot, a nagy kiszerelésű dobozok 10 pontot érnek. Különleges esetekben némelyik dobozkód több pontot ér, erről hírlevelünkben is értesülhetsz.

Dobozkód felöltés
   

VÁLTSD BE PONTJAID!
50 pontonként beválthatsz egy sorsjegyet. Minél több sorsjegyet váltasz be, annál nagyobb eséllyel indulsz a nyereményekért.

Sorsjegyre váltom pontjaimat

   

Itt nézheted meg az aktuális nyereményeinket:

A havi nyeremények és a negyedéves fődíjak játékszabályzata ide kattintva érhető el.