Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
LUNGO
A HOSSZÚ NEM EGYHANGÚ
A Lungo olaszul hosszú kávét jelent. Számodra ez a feketeribiszke jegyekkel ellátott, rendkívül kiegyensúlyozott kávé hosszabb élvezetét jelenti. Öröm egy csésze hosszú kávéban, a kávézás hosszan tartó élvezetéért.
Lungo

HOGY TOVÁBB TARTSON A PILLANAT

Ha szeretsz lelassítani egy pillanatra, akkor ezt a kávét neked találták ki. A Lungo ideális mennyiség a reggeli rutinodhoz vagy bármikor, amikor szeretnél hátradőlni és egy kicsivel több kávét kortyolni.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

EGY VILÁGRASZÓLÓ UTAZÁS

Brazília, Kolumbia, Etiópia – három világklasszis Arabica kávé, amellyel képzeletben körbeutazhatod a világ leghíresebb kávétermelő országait. Elképesztő kávétúra, nem igaz? A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal.

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes&diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett Robusta és Arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

Etiópia

Etiópia

Gyümölcsös | Fanyar

A világon Etiópia rendelkezik a kávécserjék legdiverzebb genetikai állományával. Ez a tradícionális kávé felismerhető fekete színéről és keserű ízéről. Fedezd fel Ristretto Ardenza kapszulánkban.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!