You have reached the website

Gondoskodj kávégépedről,
hogy az bármikor
elvarázsolhasson!

Ha szeretnéd garantálni a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávé zavartalan folyását, nem kell mást tenned, mint kicsit törődni kávégépeddel. Használat után ellenőrizd, 3-4 havonta pedig vízkőmentesítsd kávégépedet és tisztítsd ki az eltömődött alkatrészeket, így biztosíthatod, hogy készüléked mindig csúcsformában legyen. Ennél nem is lehetne könnyebb életben tartani a szenvedélyt!

1Szakíts időt a törődésre!

A kávégép vízkőmentesítése igazán egyszerű feladat – 3 havonta vagy 400 lefőzött kávé után érdemes elvégezni ezt a műveletet, hogy örömöt szerezz neki. Videónkban lépésről-lépésre bemutatjuk a folyamatot.

Folyékony vizkőtelenítő

Ez a vízkőoldó ideális géped ápolásához. 2 adag vízkőmentesítő folyadékot tartalmaz. A kép illusztráció!
2 399 Ft
>
Gyakran ismételt kérdések a kávégépről  
Kapcsolatfelvétel  
 

2Zavartalan működés

Minden kávégéphez tartozik egy eszköz, amellyel megtisztíthatod az eltömődött alkatrészeket. Videónkból megtudhatod, hogy hol találod és hogyan használd.

 
 

3Első a frissesség!


A napi tisztítás igazán egyszerű, ráadásul biztosítja, hogy kávégéped mindig bevetésre kész legyen. Tedd a kapszulatartót a mosogatógépbe, a hátsó panelt és a csöpögtető tálcát gyorsan töröld át egy nedves ronggyal, és már készen is van – nem csak kávégéped, hanem Te is elégedett leszel, így pedig garantáltan jól indul a nap.

 

Ha kérdésed van, kérjük olvasd át a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy lépj kapcsolatba velünk.