Loading...

AJÁNDÉK KAPSZULA - Vásárolj Infinissima, fekete-piros MiniMe vagy GENIO S Basic kávégépet, használd a kuponkódot, és legyen tied 3, 4 vagy 6 doboz 16 darabos NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszula!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...

A NESCAFÉ®
Dolce Gusto® rendszer

Képzelj el egy kiváló minőségű kávét otthonodban, mindössze egy gombnyomásnyira! A NESCAFÉ® Dolce Gusto® rendelkezésedre bocsátja egy kávézó menüjének gazdag választékát, és hozzá a szabadságot, mellyel ízlésednek megfelelően alakíthatod az egyes italokat.

Magas nyomásA magas nyomás előnye

Az egyedülálló magas, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

Forrót vagy hidegetForrót vagy hideget? Mindkettőt.

Készíts tökéletes eszpresszót, mennyei latte macchiatot, kakaós agy csokoládés italokat kávéházi minőségben!

FrissességSemmi rendetlenség, semmi piszmogás

Az élet sok munkát igényel – a kávédnak nem kéne. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéinál az őrölt kávé a kapszulában marad, így a kávéfogyasztás nem jelenti egyben a kávézósarok takarítását is.

Öko- módEnergiatakarékosság

Minden kávégép beépített öko-módot használ, amely néhány perc tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt.

Még több lehetőséget szeretnél?

Ha egy gombnyomáson kívül nem kívánsz többet foglalkozni a dologgal, vagy ellenkezőleg, minden részletet magad szeretnél szabályozni, megtalálod a neked való kávégépet

A kávégépek összehasonlítása
settings icon settings icon

Automata

Élvezd a precíz intenzitásszintűre készített italaidat! Kövesd mesterbaristáink kapszulákon feltüntetett utasításait! Csak válaszd ki a kívánt intenzitást, és a többit bízd a kávéfőzőgépre!

hand icon hand icon

Manuális

Manuális kávéfőzőgépeink az automatikus kávégépekhez hasonlóan lehetővé teszik, hogy ízlésed szerinti kávét főzz magadnak. Egy egyszerű kar segítségével meghatározhatod a víz mennyiségét.

A legjobb minőség? Minőség.

Most pedig lássuk a hamisítatlan Dolce Gusto® minőséget! A csésze, amelyet megfőzöl, a kiváló minőségű kávébabokkal kezdődik. Ha ízről és aromáról van szó, asztalodon csakis a legjobbnak van helye.

coffee bean coffee bean

Felelős forrásból

Minden szem kávébab felelős, világszínvonalú forrásból érkezett, mielőtt gondosan keverjük, pörköljük és őröljük.

coffee capsule coffee capsule

Precízen lezárva

A szabadalmaztatott okoskapszula magába zárja az eredeti frissességet és aromát, ami biztosítja az imádott, csorbítatlan kávéélményt.

coffee cup coffee cup

Lassú kortyokkal

A víz a kapszulából egyenesen a csészébe kerül, így minden ital lenyűgözően friss lesz, az előző adagok maradványainak az íze nélkül.

A minőség a legelején kezdődik. Ismerd meg a kávébabtól a csészéig tartó út minden lépését!

coffee cup coffee cup

Fenntarthatóság minden lépésnél.

 

Bizonyára te is ki tudod mutatni a bolygónk iránti szeretetedet. Erre nekünk is megvan a módszerünk. Elindítottuk a NESCAFÉ Tervet, hogy biztosítsuk kávénk fenntartható termesztését, feldolgozását és fogyasztását. Olvasd el, hogy mit tettünk eddig, mi történik most, és mi mindenre készülünk még!

További információk

10%-OS KEDVEZMÉNY

VÁR RÁD A CSOMAGBAN

Regisztrálj, és édes fogadtatásban lesz részed!