Loading...
Betöltés...

A NESCAFÉ®
Dolce Gusto® rendszer

Képzelj el egy kiváló minőségű kávét otthonodban, mindössze egy gombnyomásnyira! A NESCAFÉ® Dolce Gusto® rendelkezésedre bocsátja egy kávézó menüjének gazdag választékát, és hozzá a szabadságot, mellyel ízlésednek megfelelően alakíthatod az egyes italokat.

Magas nyomás A magas nyomás előnye

Az egyedülálló magas, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

Forrót vagy hideget Forrót vagy hideget? Mindkettőt.

Készíts tökéletes eszpresszót, mennyei latte macchiatot, kakaós agy csokoládés italokat kávéházi minőségben!

Frissesség Semmi rendetlenség, semmi piszmogás

Az élet sok munkát igényel – a kávédnak nem kéne. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéinál az őrölt kávé a kapszulában marad, így a kávéfogyasztás nem jelenti egyben a kávézósarok takarítását is.

Öko- mód Energiatakarékosság

Minden kávégép beépített öko-módot használ, amely néhány perc tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávéfőzőt.

Még több lehetőséget szeretnél?

Ha egy gombnyomáson kívül nem kívánsz többet foglalkozni a dologgal, vagy ellenkezőleg, minden részletet magad szeretnél szabályozni, megtalálod a neked való kávégépet

A kávégépek összehasonlítása
settings icon settings icon

Automata

Élvezd a precíz intenzitásszintűre készített italaidat! Kövesd mesterbaristáink kapszulákon feltüntetett utasításait! Csak válaszd ki a kívánt intenzitást, és a többit bízd a kávéfőzőgépre!

hand icon hand icon

Manuális

Manuális kávéfőzőgépeink az automatikus kávégépekhez hasonlóan lehetővé teszik, hogy ízlésed szerinti kávét főzz magadnak. Egy egyszerű kar segítségével meghatározhatod a víz mennyiségét.

A legjobb minőség? Minőség.

Most pedig lássuk a hamisítatlan Dolce Gusto® minőséget! A csésze, amelyet megfőzöl, a kiváló minőségű kávébabokkal kezdődik. Ha ízről és aromáról van szó, asztalodon csakis a legjobbnak van helye.

coffee bean coffee bean

Felelős forrásból

Minden szem kávébab felelős, világszínvonalú forrásból érkezett, mielőtt gondosan keverjük, pörköljük és őröljük.

coffee capsule coffee capsule

Precízen lezárva

A szabadalmaztatott okoskapszula magába zárja az eredeti frissességet és aromát, ami biztosítja az imádott, csorbítatlan kávéélményt.

coffee cup coffee cup

Lassú kortyokkal

A víz a kapszulából egyenesen a csészébe kerül, így minden ital lenyűgözően friss lesz, az előző adagok maradványainak az íze nélkül.

A minőség a legelején kezdődik. Ismerd meg a kávébabtól a csészéig tartó út minden lépését!

coffee cup coffee cup

Fenntarthatóság minden lépésnél.

 

Bizonyára te is ki tudod mutatni a bolygónk iránti szeretetedet. Erre nekünk is megvan a módszerünk. Elindítottuk a NESCAFÉ Tervet, hogy biztosítsuk kávénk fenntartható termesztését, feldolgozását és fogyasztását. Olvasd el, hogy mit tettünk eddig, mi történik most, és mi mindenre készülünk még!

További információk

10%-OS KEDVEZMÉNY

VÁR RÁD A CSOMAGBAN

Regisztrálj, és édes fogadtatásban lesz részed!