You have reached the website

ENGEDD
SZABADJÁRA
A KAPSZULÁBA
ZÁRT ÍZEKET!


Megfelelő nyomás
minden egyes csészéhez

Egy nagy titok van a tökéletes 
csésze kávé elkészítésében.
Nem egyszerüen egy
technikai csoda, hanem
arról is szól, hogy minden
egyes ital elkészítéséhez
a megfelelő nyomást használjuk.

Az espresso elkészítéséhez
például magas nyomásra van
szükség, míg a latte macchiato
tejhabjához jóval alacsonyabb
szükséges.


Az általunk kifejlesztett
szabadalmaztatott technológia
azért nagyszerű, mert kapszuláink
képesek szabályozni az
elkészítéshez szükséges nyomást.

  

A behelyezett kapszula aromazáró fóliáját egy tü lyukasztja át. A kapszulába nagy nyomással áramlik be a víz

1

és a nyomás a perforált membránon keresztül átpréseli a vizet a pörkölt kávén.

2

A kapszula aljában lévő alumínium fólián elmozdul a műanyag tárcsa, így állítva be a megfelelõ nyomást. A folyékony kávé a csészébe vagy pohárba ömlik.

3
  

UGRÁS A KÖVETKEZŐ RÉSZRE