Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
 

Teremts kávéházi élményt otthonodban stílusos kapszulás kávégépeink és okoskapszuláink segítségével! A NESCAFÉ® Dolce Gusto® innovatív technológiájának, kreatív megoldásainknak és a kávé iránti szenvedélyünknek köszönhetően minden egyes csésze minőségi élményt kínál.

Ismerd meg a NESCAFÉ Dolce Gusto-tIsmerd meg a NESCAFÉ Dolce Gusto-t

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávékapszulákat és kávégépeket úgy terveztük, hogy innovatív technológiájuknak, kreatív megoldásainknak és a kávé iránti szenvedélyünknek köszönhetően, a velük készített ínycsiklandó italok minden egyes kortyában biztosan felfedezd a minőség és a stílus ízét.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® rendszerek különlegessége továbbá, hogy a tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatsz tejes-habos kávécsodákat, anélkül, hogy tejet kellene habosítanod, vagy tejtartályt mosogatnod.

Ráadásul a kávéházi minőségű italok elkészítése gyerekjáték, stílusos és kompakt formatervezű kávégépeink pedig minden konyha díszévé válnak.

Kapszulakínálatunkban a legnépszerűbb kávé típusok mellett kávékülönlegességek, tejes kényeztetők, organikus és vegán italok, valamint koffeinmentes vagy csokis finomságok közül is válogathatsz.

Készíts ízletes italokat egyszerűen, egy gombnyomással vagy érintéssel, bármikor.

Csak a legtökéletesebb kávészemeket használjuk kapszuláinkban, amiket gondos válogatás után az adott kávéfajtának megfelelő hőmérsékleten pörkölünk, hogy az eredmény egy kiváló ízprofillal rendelkező kávékülönlegesség legyen.

Feketekávéink okoskapszulákba csomagolt, ízletes és minőségi őrölt, pörkölt kávék, amelyeken érezni lehet a különleges törődést.

Ha szeretnél megkapni egy kapszulában mindent, válaszd egykapszulás tejes variánsainkat, amelyek minőségi instant kávét, teljes tejport és cukrot is tartalmaznak, így a kapszula lefőzése után már semmi más dolgod nincs, mint élvezni a kész italod.

Két-kapszulás tejes variánsaink pedig az őrölt-pörkölt kávét tartalmazó kapszula mellett egy teljes tejport tartalmazó tejkapszulát is biztosítanak, amelynek köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatsz tejes-habos kávécsodákat, anélkül, hogy tejet kellene habosítanod, vagy tejtartályt mosogatnod.

Megnézem a kapszulakínálatot

A tökéletes csésze kávé elkészítésének titka a megfelelő nyomás, amelyet a NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek és kávékapszulák összhangja tesz lehetővé.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® okoskapszula technológiát kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy kávégépeink és kapszuláink egy tökéletesen harmonikusan működő rendszert alkossanak. Az általunk kifejlesztett szabadalmaztatott technológia azért nagyszerű, mert kapszuláink képesek szabályozni az egyes italok elkészítéshez szükséges nyomást. Az espresso elkészítéséhez például magas, míg a latte macchiato tejhabjához jóval alacsonyabb nyomás szükséges.

Tejes-habos italaink elkészítése tejkapszuláinknak köszönhetően pedig nem csak élvezetes, de igazán egyszerű is, hiszen se tejhabosítóra, se tejtartályra nincsen szükségünk a látványos és ízletes eredmény eléréséhez.

img

Amikor a technológia találkozik a művészettel. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek stílusuknak és egyedi formatervezésüknek köszönhetően biztosan konyhád díszei lesznek. De nem csak a külsejük bámulatos, utolérhetetlen kávét is készítenek a Te igényeidnek megfelelően.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek számos funkciójának köszönhetően többek között beállíthatod, hogy milyen hosszúságú és hőmérsékletű kávét szeretnél inni.

Széles kapszulaválasztékunknak köszönhetően az otthoni kávézás igazán változatos lehet. Tejes-habos italaink elkészítése tejkapszuláinknak köszönhetően pedig nem csak élvezetes, de igazán egyszerű is, hiszen se tejhabosítóra, se tejtartályra nincsen szükségünk a látványos és ízletes eredmény eléréséhez.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépeket a kávégépgyártás vezető szaktekintélye, a KRUPS gyártja. Az ő szakértelmük és a mi kávéról felhalmozott tudásunk garantálja, hogy a NESCAFÉ® Dolce Gusto® segítségével minden nap mesterművet alkothatsz.

Megnézem a kávégépeket

Környezetvédelmi törekvéseink fontos lépéseként Magyarországon is elindítottuk NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuláink szelektív gyűjtését és újrahasznosítását.

Gyűjtsd Te is használt kapszuláidat, hogy új életre kelthessük őket!

Ismerd meg programunkat, és keresd meg a hozzád legközelebb álló kapszula visszagyűjtő pontot aloldalunkon!