Loading...
Betöltés...
Doppio Espresso
INTENZÍV
ÍZROBBANÁS

Töltsd fel a napod a latin-amerikai és ázsiai Arabica és Robusta kávészemek keverékéből alkotott energiabombával. Egy adag extra energia amely egész nap elkísér.

Double Espresso

TÖLTSD FEL A NAPOD

A sötét pörkölésnek, a gyümölcsös ízeknek és a földes jegyeknek köszönhetően selymes cremájával a Double Espresso egy verhetetlen ízbomba. A testes Double Espresso hihetetlen ízélményt nyújt és feltölt energiával.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

SZERTARTÁSOKBAN GYÖKEREZŐ KÁVÉ

A jó minőségű kávé titka az autentikus hagyományokban rejlik. Ha a fenntartható farmokat tiszteletben tartva szüretlejük le a kávészemeket   a közösségek iránymutatását megfogadva, tudásban gyökerező  ízeket kaphatunk. A gyümölcsös Arabica kávészemek a  sötét és  intenzív jegyeket adják, míg a Robusta kávészemek fokozzák a kávé krémességét, kiváló egységet adva kávénknak. Réteges kreáció,  amely kikapcsolódást nyújt számodra egy kis feltöltődés alatt.

FEDEZD FEL KEZDEMÉNYEZÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes| Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt.

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes& Diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett Robusta és Arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

VIETNÁM

VIETNÁM

Az egész országból, szívvel lélekkel

A világon minden egyes faj egyedülálló. Ugyanez vonatkozik a kávéra is. Minden egyes típusnak egyedi íze és aromája van, és különböző területeket utazunk be annak érdekében, hogy csak a legjobb minőséget szerezzük be.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!