Loading...
Betöltés...
CAPPUCCINO

KÁVÉHÁZI KLASSZIKUS OTTHON

Kanalazz bele az enyhén édes és kellemesen sűrű habba, és fedezd fel a tökéletes Cappuccinonkat! Intenzív, krémes és pörkölt ízvilág. Mindezt két gombnyomásra.
Cappuccino

KAPCSOLJ KI
EGY KIS IDŐRE

Hajnalok hajnalán ébren vagy? Jól esik minden reggel a sűrű nap előtti támogatás? Vedd kézbe a cappuccinod, pattanj fel, kortyolj bele és vágj bele a napba! Ezzel a klasszikus kávéval gyorsan felélénkítheted magad.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

VILÁGHÍRŰ

Ötvöztük a krémes tej és a két prémium minőségű kávéfajtát, a Kolumbiából és Brazíliából származó arabica, valamint a vietnámi robusta keverékből készült eszpresszót. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
map map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes| Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes&diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyümölcsös jegyekben.

Vietnám

Vietnám

Merész | Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab és amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!