Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
 
ESPRESSO NAPOLI

NÁPOLYI INTENZITÁS

Élvezd a gyönyörű, sűrű crema és intenzív kávé tökéletes összhangját, melyben életre kelnek a pörkölt, erőteljes ízjegyek. Hagyd, hogy hosszantartó utóíze tovább kényeztessen a Dél-Olaszországi kávé élményével.

Espresso Napoli

RAGYOGÓ EGYÉNISÉG

Tapasztald meg a magával ragadó nápolyi hangulatot, hogy aztán újra és újra az élmény részese akarj majd lenni.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

EGY KIEMELKEDŐ KÁVÉTRIÓ

Mielőtt Espresso Napoli kávénk megszerzi jelegzetes dél-olaszországi karakterét, Ugandából, Brazíliából és Kolumbiából származó arabica és robusta kávék keveréke egyesül. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World mapWorld map
grown respectfullygrown respectfully
UGANDA

UGANDA

Gyümölcsös | Fanyar

Az esküvőkön fogyasztott ugandai kávé igazi kincsnek számít, amit az ősi hagyományok ihlettek. Élvezd gazdag és virágos aromáját.

Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt.

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes & diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

grown respectfullygrown respectfully
Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!