Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
RISTRETTO ARDENZA
MEGFÚSZEREZNÉD A DOLGOKAT?
Ha szereted az erős ízeket, jó helyen jársz. Ez a tüzes pörkölés valódi ízrobbanást kínál. Ízleld meg ezt a mély, erőteljesen testes és intenzív kávét és hagyd, hogy a fűszeres jegyek és a tartós borsos utóíz ébresszen reggelente.
Ristretto Ardenza

A SZENVEDÉLYES ÉLMÉNYÉRT

Ha vonzanak az élet merész dolgai, a Ristretto Ardenza tökéletes társ lehet számodra a mindennapokban. Akár reggel, akár ebéd után, hagyd, hogy ez a különleges kávékeverék végigkísérje a napodat.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

A HÁROM EREDET EREJE

A Ristretto Ardenza ízintenzitásának fokozása érdekében, kávénkat két világklasszis arabicával egészítettük ki Etiópiából és Kolumbiából, valamint vietnámi robustát adtunk hozzá. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
grown respectfully grown respectfully
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki a Lungo Colombia hosszú kávénkkal.

Vitenám

Vitenám

Merész | Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab és amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Etiópia

Etiópia

Gyümölcsös | Fanyar

A világon Etiópia rendelkezik a kávécserjék legdiverzebb genetikai állományával. Ez a tradícionális kávé felismerhető fekete színéről és keserű ízéről. Fedezd fel a Ristretto Ardenza kapszulában.

grown respectfully grown respectfully
Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!