Loading...
Betöltés...
 

MINDEN ÚT RÓMÁBA VEZET

Sűrű crema és csábító ízek, amelyek egy római utazásra csábítanak. Kóstold meg ezt a feketeribizli jegyekkel rendelkező klasszikus eszpresszót, és képzeletben kalandozz az olasz fővárosban.

Espresso Roma

ENGEDD, HOGY RÓMA INSPIRÁLJON

Espresso Roma kávékapszulánk ízek sokaságát kínálja, hogy az olasz ízvilág teljes pompájában bontakozhasson ki egy tökéletes csészében.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

VIETNAM

Bold | Intense ​

Vietnam is coffee royalty. Over 90% of the country's beans are Robusta, a very resistant crop that's higher in caffeine than Arabica.

CSAK A LEGJOBBAT

A Kolumbiában, Brazíliában, Kamerunban, Ugandában és Vietnamban termesztett magas minőségű arabica és robusta kávébab keveréke Róma vibráló hangulatával kelti életre ezt az eszpresszót. Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

Colombia

Delicate | Balanced

Cultivated in the sacred land of the Tayrona indigenous communities, this organic coffee delivers beautifully fruity, acidic and balanced flavor.

Brasil

Very low acidity, Sweet & Nuts

From coastal areas to western lands, the productions of Robusta and Arabica beans will surprise you with their rich and fruity notes.

Vissza