Betöltés...
Vissza

FEDEZD FEL

INFINISSIMA

KÁVÉFŐZŐNKET

Infinissima manuális kapszulás kávéfőzőgép – kozmikus szürke

Manuális kávéfőzőgép

Infinissima

Manuális | kozmikus szürke | 220 V

Az Infinissima a nézőpontodtól függően változó, végtelen jelét idéző díjnyertes külsőjével lenyűgöző változatosságú kávéházi italokat készít, fantasztikus látványt nyújtva közben.

Végtelen kávéházi

élvezet

otthonodban

Egy extravagáns ízletes latte macchiato vagy egy intenzív eszpresszó elkortyolgatásához volna kedved? Bármire is vágysz, a kávéházi élményt most gond nélkül otthonodba hozza a lenyűgöző
INFINISSIMA kávéfőzőgép. A fejlett automatizált technológiának köszönhetően ezzel az intuitív kávégéppel felfedezheted végtelenül kombinálható kávéházi menünket.

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Infinissima Machine Infinissima Machine

Machine head

GYORS& EGYSZERŰ

Csak helyezd be a kiválasztott kapszulát, a kávégép karjának egyszerű mozgatásával állítsd be a víz mennyiségét, és egy percen belül kész a tökéletes, pontosan a te ízlésedre készült kávé! 

Mobile App Screenshot

BLUETOOTH-CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A Bluetooth kapcsolattal a kávégéphez csatlakoztatott NESCAFÉ® Dolce Gusto® alkalmazással teljes mértékben ízlésedhez alakíthatod a kávédat. Állítsd be a kávé hőmérsékletét és mennyiségét, esetleg időzítsd a főzést egy későbbi időpontra, és mentsd el egyéni receptjeidet a legközelebbi főzéshez!

Espresso Boost indicator

ERŐSEBB ESZPRESSZÓ

Ez az újszerű technológia a főzés előtt előáztatja a kávét, így intenzívebb, koncentráltabb eszpresszót kapsz, ha ilyenre vágysz.

Coffee drop

KIFINOMULT FŐZÉS

Csak pöccintsd be a kiválasztott kapszulát, a mennyiségszabályzóval válaszd ki a kívánt mennyiséget, és a kar elhúzásával indítsd el a főzést! Nagyban játszol? Az XL funkcióval csak egy gombnyomás a reggeli extra adag (akár 300 ml-es) bögre kávé.

Coffee capsule

SEMMI RENDETLENSÉG

Az élet sok munkát igényel – a kávédnak nem kéne. Az Infinissima esetében az őrölt kávé a kapszulában marad, így a kávéfogyasztás nem jelenti egyben a kávézósarok folyamatos takarítását is.

Water tank

NAGYMÉRETŰ VÍZTARTÁLY

A könnyen levehető 1,2 l-es víztartállyal egy újratöltéssel még több kávét készíthetsz.

Temperature selsction buttons

FORRÓ VAGY HIDEG? MINDKETTŐ!

Az Infinissima segítségével bármilyen kávét elkészíthetsz, legyen az jeges cappuccino vagy a többi kedvenced. Élvezd a kísérletezést!

Coffee pouring in cup

NAGY NYOMÁSÚ

A nagy, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

Descaling indicator

VÍZKŐ-RIASZTÁS

A kávégép automatikus rendszere jelzi, hogy mikor kell vízkőteleníteni. Nyugodtan élvezd kedvenc kávéd, elég akkor elvégezni a vízkőtelenítést, ha a jelzőfény narancssárgán elkezd világítani!

icon

5-PERCES ÖKO-MÓD

A Infinissima öko-mód funkciója energiatakarékossági okból az italkészítést követően öt percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávégépet (A energiafogyasztási besorolás).

Lépj hátrébb,
és csodáld ezt a gyönyörű gépet!

Készen állsz? Kedvenc kapszulád behelyezése után manuális választási rendszernek köszönhetően az irányítás végig a Te kezedben marad! 

Tömeg

2,65 kg

Magasság

29,6 cm

A kávégép gyártója

KRUPS

Teljesítmény

1500 W

Víztartály

1,2 l

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

Szeretnék többet megtudni erről a kávégépről

Hossza

15,5 cm

Mélysége

28 cm

Adag szabályozása

Manuális

Feszültség

230 V

A kávégép jótállása

2 év

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!