Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Espresso Intenso Nagy Kiszerelés
INTENZÍV, PONT, AMENNYIRE KELL
Tökéletesre fejlesztettük ennek a rövid kávénak az intenzitását, amelyben a piros bogyós gyömölcsök jegyei és az édesgyökér, valamint a diófélék fűszeres aromája dominál. Egy igazán ízletes, testes eszpresszó.
Espresso intenso

MESTERI ERŐ

Tapasztald meg az intenzitás és a kávé erősségének tökéletes egyensúlyát. Élvezd ezt az élénk kávékeveréket reggelente, amellyel lendületesen indulhat a napod.
hotpoint-1
hotpoint-2

KÉT ÉLETTEL TELI SZÁRMAZÁSI HELY

Az intenzív eszpresszó lelke a gyümölcsös arabica kávé Kolumbiából, és a testes robusta Vietnámból. A kávészemek tökéletes találkozása a világ két különböző tájáról. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal.

vietnam

Vitenám

Merész | Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab és amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!