Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
 
Csökkentés
Növelés
Kérjük, adj meg egy érvényes mennyiséget!
Vissza

FEDEZD FEL

GENIO S BASIC

KÁVÉFŐZŐNKET

Genio S Basic automata kapszulás kávéfőzőgép - fehér

Automata Kávéfőzőgép

Genio S Basic

Automata | Fehér | 220 V

Még sohasem volt ilyen egyszerű egy saját ízlésre szabott kávé elkészítése. A Genio S esetében állítsd be a kávé mennyiségét, nyomd meg a gombot, és élvezd a kávéházi minőségű finom italok gazdag választékát! Karcsú alakja bármelyik konyhába befér.

A KÁVÉ TESTRESZABÁSA
MÁR GYEREKJÁTÉK

Az intuitív gyűrűnek és az XL funkciónak köszönhetően könnyen az ízlésedhez alakíthatod italod mennyiségét. Rendkívül egyszerű, bárki képes rá.

EGYSZERŰ TESTRESZABÁS

Fedezd fel az ultrakompakt kávéfőzőgép összes lényeges funkcióját.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Genio S Basic machineGenio S Basic machine

eco mode indicator

1-PERCES ÖKO-MÓD

A Genio S öko-mód funkciója energiatakarékossági okból az italkészítést követően egy percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsolja a kávégépet (A+ energiafogyasztási besorolás).

descaling indicator

VÍZKŐ-RIASZTÁS

A kávégép automatikus rendszere jelzi, hogy mikor kell vízkőteleníteni. Nyugodtan élvezd kedvenc kávéd, elég akkor elvégezni a vízkőtelenítést, ha a jelzőfény narancssárgán elkezd világítani!

coffee capsule in machine

SEMMI RENDETLENSÉG

Az élet sok munkát igényel – a kávédnak nem kéne. A Genio S esetében az őrölt kávé a kapszulában marad, így a kávéivás nem jelenti egyben a kávézósarok folyamatos takarítását is.

machine head

NAGY NYOMÁSÚ

A nagy, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

cold drink indicator

FORRÓ VAGY HIDEG? MINDKETTŐ!

A Genio S segítségével bármilyen bármilyen kávét vagy desszert italt elkészíthetsz, legyen az jeges cappuccino, vegán latte vagy egy tökéletes eszpresszó. Élvezd a kísérletezést!

img

EGYSZERŰ &GYORS

Helyezd be a kiválasztott kapszulát, az intuitív gyűrű elforgatásával válaszd ki a kívánt mennyiséget, és egy gombnyomással indítsd el a lefőzést! Nagyban játszol? Az XL funkcióval csak egy gombnyomás a reggeli extra-adag (akár 300 ml-es) bögre kávé.

VELE ÉLMÉNY 
A KÁVÉFŐZÉS

A Genio S úgy lett kialakítva, hogy alkalmazkodjon minden stílushoz és pénztárcához. A lehetőségei és a könnyű használata sokkal komfortosabbá – és ízletesebbé – teszi a reggeleidet. 

Tömeg

2,0 kg

Magasság

27,3 cm

A kávéfőző gyártója

Krups

Teljesítmény

1500 W

Víztartály

0,8 l

NÉZZÜK MŰSZAKI SZEMMEL!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

Szeretnék többet megtudni erről a kávégépről

Hossza

11,2 cm

Mélysége

28,6 cm

Adag szabályozása

Automatikus - a gyűrű segítségével előre beállítható minden kávé elkészítése előtt

Feszültség

230 V

A kávégép jótállása

2 év