You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Basic automata kapszulás kávéfőzőgép - fehér

Kifinomult és ultramodern formatervezésű automata kapszulás kávéfőzőgépünket úgy alkottuk meg, hogy stílusosan fogyaszthasd kedvenc NESCAFÉ Dolce Gusto kávéidat az otthonodban. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S modell intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, amelyen keresztül több izgalmas funkciót kezelhetsz.

29 990 Ft
29990
 • Részletek megtekintése
 • Használati útmutató
 • Jótállás
 • Vélemények és értékelések
 • Specifikációk

Ezt a kompakt, izgalmas kapszulás kávéfőzőt számos funkciójának köszönhetően nevezheted akár géniusznak is! NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S automata, ultra kompakt (szélesség 11 x magasság 27.2 x mélység 27.1cm) NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszulás kávégépünket egyszerre jellemzi a kreatív dizájn és a letisztultság.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S modell intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, amelyen keresztül több izgalmas funkciót kezelhetsz.Letisztult vonalak, kifinomult részletek, ultramodern formavilág. Ez a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S automata kapszulás kávéfőzőgép. Tökéletesen illik akár a legkisebb konyhákba is, a NESCAFÉ® Dolce Gusto®-tól már megszokott modern formatervezésnek köszönhetően bármely helység ékévé válik.

Egyszerűen helyezd be a kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuládat a kapszulatartó rekeszbe, az intuitív vezérlőpanelen állítsd be a készítendő ital hosszúságát, majd nyomd meg az indítás gombot. A kávégép automatikusan megáll, miután lefőzte a beállított ital mennyiséget.

Ízlésednek megfelelően hideg és meleg kávékészítési mód közül választhatsz. 

Amikor a méret a lényeg. Az XL funkciónak köszönhetően saját ízlésednek megfelelően szabályozhatod az italok hosszúságát, akár XL méretben is.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S energiatakarékos, A+ energiaosztályú kávégép. Ha pedig véletlenül elfelejtenéd kikapcsolni, 1 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. 

Kattints a linkre a használati útmutató letöltéséhez.

A KRUPS vállalati garanciája kiegészíti a jogszabályok által nyújtandó kötelező garanciális jogokat. A KRUPS az espresso kávéfőzőkre a vásárlástól számított 24 hónapos garanciát nyújt a mechanikai és elektromos hibákra. A garancia időtartama alatt a KRUPS kijavítja a terméket és a hibás alkatrészeket ingyenesen kicseréli, ha a vásárlást igazoló blokkal együtt eljuttatod a hivatalos KRUPS szervizképviselethez. A szállításhoz az eredeti csomagolást vagy hasonló védőcsomagolást használj a termék további sérüléseinek megakadályozása érdekében, és ne feledd a csomagot ajánlva feladni. 

A garancia nem átruházható.

A garancia a következő esetekre nem vonatkozik:

 • A sérülést a termék rendeltetésellenes vagy nem megfelelő használata vagy az utasítások figyelmen kívül hagyása okozta.
 • A terméken nem az utasításokban ismertetett módon történt a karbantartás (nem tisztították/vízkőtelenítették megfelelően).
 • A terméken megadottól eltérő feszültséggel történő használatból származó sérülés.
 • A terméket nem a háztartásban szokásos igénybevételnek megfelelően használták.
 • Rendes kopás és repedés (szakadás).
 • A túlterhelés, a nem megfelelő használat, a hanyagság vagy baleset miatt keletkező károk.
 • A vásárló a terméket valamely módon átalakította vagy azt nem a hivatalos márkaszervizben javítatta.
 • A tartozékokra, a szűrőkre, a tömítésekre, stb., amely tartozékok rövid/korlátozott élettartammal rendelkeznek. Ezen alkatrészekre a garancia nem vonatkozik, ezeket rendszeresen kell cserélni.

Bármely kérdés esetén kérjük, kattints ide a hivatkozásra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Saját vélemény írása

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj

Gépgyártó Krups
Machine Manual Link File-1624901934.pdf
Touch technology Nem
Víztartály űrtartalma 0.8 l
Használt kapszulák tartója Nem
Kapszulatartó Nem
Krómozott kar Nem
Acél csöpögtető Nem
LCD-képernyő Nem
Mechanikus kar Nem
Görgetőkerék Nem
Súly Nem
Gép áramfogyasztása 1500 W
Feszültség 230 V, 50 Hz
Garancia 2 év