Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
 
Csökkentés
Növelés
Kérjük, adj meg egy érvényes mennyiséget!
Vissza

FEDEZD FEL

INFINISSIMA

KÁVÉFŐZŐNKET

Infinissima manuális kapszulás kávéfőzőgép – kozmikus szürke

Manuális kávéfőzőgép

Infinissima

Manuális | kozmikus szürke | 220 V

Az Infinissima a nézőpontodtól függően változó, végtelen jelét idéző díjnyertes külsőjével lenyűgöző változatosságú kávéházi italokat készít, fantasztikus látványt nyújtva közben.

Végtelen kávéházi

élvezet

otthonodban

Egy extravagáns ízletes latte macchiato vagy egy intenzív eszpresszó elkortyolgatásához volna kedved? Bármire is vágysz, a kávéházi élményt most gond nélkül otthonodba hozza a lenyűgöző
INFINISSIMA kávéfőzőgép. A fejlett automatizált technológiának köszönhetően ezzel az intuitív kávégéppel felfedezheted végtelenül kombinálható kávéházi menünket.

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

hotpoint-1
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6
Infinissima MachineInfinissima Machine

5 PERCES ECO MÓD

A praktikus Eco Mode funkció automatikusan kikapcsolja a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kávéfőzőt 5 perc tétlenség után. Ennek is köszönhető az A osztályú energiafogyasztás

GYORS & EGYSZERŰ

Csak helyezd be a kiválasztott kapszulát, a kávégép karjának köszönhetően Te kontrollálhatod manuálisan a lefőzési mennyiséget. Így egy perc alatt kész a tökéletes eszpresszó, pontosan a Te ízlésedre szabva!

NAGY NYOMÁSÚ

A nagy, akár 15 bar nyomású rendszerünk lehetővé teszi, hogy minden aroma kibontakozzon, és a kávé tetején kialakuljon a dús, bársonyos crema.

XL máretű víztartály

A könnyen eltávolítható 1,2 literes víztartálynak köszönhetően az két újratöltés között több kávét készíthetsz.

FORRÓ VAGY HIDEG? MINDKETTŐ!

Az Infinissma segítségével bármilyen kávét elkészíthetsz, legyen az jeges cappuccino vagy a többi kedvenced. Élvezd a kísérletezést!

SEMMI RENDETLENSÉG

Az élet sok munkát igényel - kávédnak nem kellene. Az Infinissma esetében a kávé a kapszulában marad, így a kávéfogyasztás nem jelenti egyben a kávézósarok folyamatos tisztítását.

Vízkőtlenítés szükségességét jelző lámpa

Ha eljön a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima kávéfőző vízkőtlenítésének ideje, a bekapcsoló gomb narancssárgán kezd világítani.

Lépj hátrébb,
és csodáld ezt a gyönyörű gépet!

Készen állsz? Kedvenc kapszulád behelyezése után manuális választási rendszernek köszönhetően az irányítás végig a Te kezedben marad! 

Tömeg

2,65 kg

Magasság

29,6 cm

A kávégép gyártója

KRUPS

Teljesítmény

1500 W

Víztartály

1,2 l

Nézzük műszaki szemmel!

Vizsgáld meg a kávéfőzőgép minden részletét!

Szeretnék többet megtudni erről a kávégépről

Hossza

15,5 cm

Mélysége

28 cm

Adag szabályozása

Manuális

Feszültség

230 V

A kávégép jótállása

2 év