You have reached the website

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automata kapszulás kávéfőzőgép

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kapszulás kávégépünk nem csak gyönyörű, de okos is. Az Espresso Boost mód segítségével növelheted a presszókávé ízének intenzitását, hőmérséklet szabályozójának és az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően pedig személyre szabhatod kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® italodat.   


Megveszem az Euronics-ban

0 Ft
0
 • Részletek megtekintése
 • Használati útmutató
 • Jótállás
 • Vélemények és értékelések
 • Specifikációk

Az otthoni kávéházi élmény még soha nem volt ennyire élvezetes és könnyen megvalósítható, mint automata, ultra kompakt (szélesség 11 x magasság 27.2 x mélység 27.1cm) NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kávégépünkkel. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® -tól már megszokott innovatív formatervezés, mellett kapszulás kávégépünk számos olyan funkcióval rendelkezik, mely az otthoni kávézást kávéházi élménnyé varázsolja. Az intuitív kezelőpanel, a továbbfejlesztett hőmérséklet szabályozó és az Espresso Boost mód funkcióknak köszönhetően személyre szabhatod italodat. Így kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuláidat mindig pont olyan hosszan, olyan hőmérsékleten és ízintenzitással fogyaszthatod, amilyenhez épp kedved van.

Termék méretek:
Víztartály: 0,8 L
Méret (cm): 11,2 X 27,3 X 28,7
Tömeg: 1,9 kg

 

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automata, kapszulás kávégépünket úgy alkottuk meg, hogy stílusosan fogyaszthasd kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávéidat az otthonodban. 

Egyszerűen helyezd be a kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® kapszuládat a kapszulatartó rekeszbe, az intuitív vezérlőpanelen állítsd be a készítendő ital hosszúságát, majd nyomd meg az indítás gombot. A kávégép automatikusan megáll, miután lefőzte a beállított ital mennyiséget.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus továbbfejlesztett hőmérsékletválasztójának köszönhetően még inkább személyre szabhatod italod hőmérsékletét. Négy fajta hőmérséklet közül választhatsz - akár hidegen, langyosan, melegen, vagy forrón is fogyaszthatod kedvenc italodat.

Az Espresso Boost mód segítségével ízlésednek megfelelően növelheted a presszókávé ízének intenzitását.

Ízlésednek megfelelően hideg és meleg kávékészítési mód közül választhatsz. 

Amikor a méret a lényeg. Az XL funkciónak köszönhetően saját ízlésednek megfelelően szabályozhatod az italok hosszúságát, akár XL méretben is.

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S energiatakarékos, A+ energiaosztályú kávégép. Ha pedig véletlenül elfelejtenéd kikapcsolni, 1 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. 

Kattints a linkre a használati útmutató letöltéséhez.

A KRUPS vállalati garanciája kiegészíti a jogszabályok által nyújtandó kötelező garanciális jogokat. A KRUPS az espresso kávéfőzőkre a vásárlástól számított 24 hónapos garanciát nyújt a mechanikai és elektromos hibákra. A garancia időtartama alatt a KRUPS kijavítja a terméket és a hibás alkatrészeket ingyenesen kicseréli, ha a vásárlást igazoló blokkal együtt eljuttatod a hivatalos KRUPS szervizképviselethez. A szállításhoz az eredeti csomagolást vagy hasonló védőcsomagolást használj a termék további sérüléseinek megakadályozása érdekében, és ne feledd a csomagot ajánlva feladni. 

A garancia nem átruházható.

A garancia a következő esetekre nem vonatkozik:

 • A sérülést a termék rendeltetésellenes vagy nem megfelelő használata vagy az utasítások figyelmen kívül hagyása okozta.
 • A terméken nem az utasításokban ismertetett módon történt a karbantartás (nem tisztították/vízkőtelenítették megfelelően).
 • A terméken megadottól eltérő feszültséggel történő használatból származó sérülés.
 • A terméket nem a háztartásban szokásos igénybevételnek megfelelően használták.
 • Rendes kopás és repedés (szakadás).
 • A túlterhelés, a nem megfelelő használat, a hanyagság vagy baleset miatt keletkező károk.
 • A vásárló a terméket valamely módon átalakította vagy azt nem a hivatalos márkaszervizben javítatta.
 • A tartozékokra, a szűrőkre, a tömítésekre, stb., amely tartozékok rövid/korlátozott élettartammal rendelkeznek. Ezen alkatrészekre a garancia nem vonatkozik, ezeket rendszeresen kell cserélni.

Bármely kérdés esetén kérjük, kattints ide a hivatkozásra, és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Saját vélemény írása

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj

Gépgyártó Krups
Machine Manual Link File-1624902494.pdf
Touch technology Nem
Víztartály űrtartalma 0.8 l
Használt kapszulák tartója Nem
Kapszulatartó Nem
Krómozott kar Nem
Acél csöpögtető Nem
LCD-képernyő Nem
Mechanikus kar Nem
Görgetőkerék Nem
Súly Nem
Gép áramfogyasztása Nem
Feszültség 230 V, 50 Hz
Garancia 2 év