Genio S

You have reached the website

 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Basic automata kapszulás kávéfőzőgép - fehér

  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Basic automata kapszulás kávéfőzőgép - fehér

  Kifinomult és ultramodern formatervezésű automata kapszulás kávéfőzőgépünket úgy alkottuk meg, hogy stílusosan fogyaszthasd kedvenc NESCAFÉ Dolce Gusto kávéidat az otthonodban. A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S modell intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, amelyen keresztül több izgalmas funkciót kezelhetsz.

  29 990 Ft
  >
 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automata kapszulás kávéfőzőgép - fekete

  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus automata kapszulás kávéfőzőgép - fekete

  A NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kapszulás kávégépünk nem csak gyönyörű, de okos is. Az Espresso Boost mód segítségével növelheted a presszókávé ízének intenzitását, hőmérséklet szabályozójának és az intuitív kezelőpanelnek köszönhetően pedig személyre szabhatod kedvenc NESCAFÉ® Dolce Gusto® italodat.   

  33 990 Ft
  >
 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch automata kapszulás kávéfőzőgép - ezüst

  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch automata kapszulás kávéfőzőgép - ezüst

  NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch, prémium kávégép különleges, áramvonalas dizájnnal, kompakt méretben. Kifinomult, de mégis ultramodern kinézetű metálfényű automata kapszulás kávéfőző gépünket azért alkottuk meg, hogy stílusosan fogyaszthasd a kedvenc NESCAFÉ Dolce Gusto kávéidat az otthonodban. Érintőképernyős kijelzőjén olyan funkciókat szabályozhatsz, melyek garantálják a személyre szabott kávézás élményét. Az Espresso Boost mód, a 4 funkciós hőmérséklet szabályozó és az XL funkció segítségével minden NESCAFÉ® Dolce Gusto® pillanat egyedi élmény.   

  Megveszem az Euronics-ban
  0 Ft
  Sajnáljuk, elfogyott.
  >
Kávéfőző gépek

Nem ezt keresed ? Fedezd fel a többi

Kávéfőző gépek