Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
Cortado Decaffeinato
AZ ÍZ UGYANAZ, KOFFEIN NÉLKÜL
Gyönyörű mézszínén és selymes habján túl ez egy gazdag és intenzív ízvilágú kávé, amely a rövid tejeskávé szerelmeseinek készült, mindez koffein nélkül.
cup

FORTÉLYOS INTENZITÁS

Töltsd meg csészéd ezzel az ízletes, koffeinmentes finomsággal! Ez a tejjel lágyított tökéletes kávé remek választás reggeli kávézáshoz, de a nap bármely szakában kellemes érzéssel tölt el. Gyengéd intenzitás koffein nélkül, igazi műalkotás.
hotpoint-1

100% CORTADO, 100% ROBUSTA KÁVÉBÓL

A válogatott vietnámi Robusta szemek testes kávé ízt adnak, amely ideális koffeinmentes Cortado kávénkhoz. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyümölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!