Loading...
Betöltés...
ESPRESSO DECAFFEINATO
GONDOLNÁD, HOGY KOFFEINMENTES?
Pontosan olyan nagyszerű, mint az eredeti kávé, ami a koffeinmentes kávékeverék igazán kifinomult gyümölcsös jegyeinek és a pörkölt gabona ízének köszönhető. Kóstold meg ezt a komplex, selymes, mégis bársonyos kávét. Természetes módon, vízzel koffeinmentesítve.
NESCAFÉ Dolce Gusto Colombia kávékapszula

MESTERI ERŐ

Nem szeretnél koffein tartalmú kávét fogyasztani, mégis ugyanarra az ízre vágysz? Akkor ez a kávé pont neked való. Ints búcsút a kompromisszumoknak, ezzel a koffeinmentes kávéval, ami tökéletes étkezések után, vagy bármikor, amikor csak kávéra vágysz.
hotpoint-1
hotpoint-2

EGY DÉL-AMERIKAI UTAZÁS

Brazília és Kolumbia az az ország, ahonnan kávénk, az Espresso Decaffeinato származik. Élvezd ezt a két világklasszis Arabica kávét, amelyek koffeinmentesítése természetes módon, vízzel történik. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes| Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyömölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki a Lungo Colombia hosszú kávénkat!

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes&diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett Robusta és Arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!