Loading...
Betöltés...
RISTRETTO BARISTA NAGY KISZERELÉS
BARISTA STÍLUS
Ízleld meg a hozzáértést és szenvedélyt, amelyek ennek a testes kávénak a finom, citrusos jegyeiben és lágy savasságában öltenek testet. Élvezd a kávé legjavát csupán egy gombnyomással.
Espresso Barista

MINT EGY BARISTA

Semmi sem merészebb annál, mint amit az ízlésed megkíván. Légy hű önmagadhoz ezzel az egyedülállóan erőteljes és szakértelemmel elkészített eszpresszóval, amely az eredetiségre helyezi a hangsúlyt. Tökéletes ha otthonról dolgozol, vagy bármikor, amikor csak kávéra vágysz.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

EGY KALANDOS UTAZÁS

Utazz baristánkkal és fedezd fel a kétféle világklasszis, Etiópiából éa Brazíliából származó arabica kávé rejtett oldalát a testes vietnámi robusta igazán eredeti ízjegyének kiegészülésével. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
World map World map
Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes&diós

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyömölcsös jegyekben.

Etiópia

Etiópia

Gyümölcsös | Fanyar

A világon Etiópia rendelkezik a kávécserjék legdiverzebb genetikai állományával. Ez a tradícionális kávé felismerhető fekete színéről és keserű ízéről. Fedezd fel Ristretto Ardenza kávénkon keresztül.

Vitenám

Vitenám

Merész | Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab és amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!