Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
LATTE MACCHIATO
MERÜLJ EL BENNE
Merülj el a sűrű habban és fedezd fel alatta a testes eszpresszó és krémes tej találkozásából született mennyei kávét! A gazdag aroma és tejes jegyek vezetnek el ehhez a klasszikus lattéhoz, mely édes ízvilággal kényeztet.
Latte Macchiato

MINÉL TÖBB, ANNÁL JOBB

Azoknak, akik mindig többre vágynak, ez a kávé a tökéletes választás. Élvezd minden rétegét! Adj egy kis izgalmat a reggeli rutinodhoz, vagy fűszerezd meg a délutáni kávészünetet, ezzel a tejes finomsággal!
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KÁVÉSZEMEK, EGYÜTT

Latte Macchiatonk lelkét a kiváló minőségű, Brazíliából és Kolumbiából származó arabica, és az intenzív vietnámi robusta keveréke adja. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
Map Map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes| Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyümölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Brazília

Brazília

Kismértékű savasság, Édes&diók

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyümölcsös jegyekben.

Vietnám

Vietnám

Merész| Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab és amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!