Loading...

KÁVÉÉLMÉNY CSOMAG KEDVEZMÉNY - Vásárolj 1 kávéfőzőt és mellé 8 doboz 12 vagy 16 darabos kapszulát együttesen 10% kedvezménnyel! KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...

Fedezd fel olasz stílusú eszpresszóinkat!

Add át magad az olaszos életérzésnek!

Szikrázó napsütés, macskaköves utcák, hangulatos kávézók, jókedvű emberek, és a mindent átszövő történelem. A rövid feketekávékról– mint az eszpresszó vagy a risztrettó – neked is Olaszország jut eszedbe? Már szinte látod magad előtt, ahogy egy olaszországi kávézó teraszán ülve kis csészéből kortyolod a forró, intenzív ízvilágú eszpresszót?

A NESCAFÉ® Dolce Gusto® olasz ihletésű kávékapszuláival képzeletben pillanatok alatt Nápoly hangulatos kávézóiba repülhetsz, átélheted Róma izgalmas forgatagát, elmerülhetsz a milánói eleganciában vagy felfedezheted Palermo titkait.


Egy kávékollekció azoknak, akiknek számít a minőség

Az olasz kávézás inspirálta NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Napoli, Espresso Roma, Espresso Milano és Espresso Palermo feketekávéink a világ legnagyobb kávétermesztő vidékeiről származó, felelősen termesztett, kiváló minőségű, gondosan válogatott arabica és robusta kávészemek keverékéből készülnek.

Magas nyomású rendszerünknek köszönhetően, olasz stílusú kapszulaválasztékunkkal egy gombnyomással megteremtheted otthonodban az olasz kávézási élményt. Az eredmény egy ellenállhatatlan eszpresszó sűrű crema réteggel a tetején.


Palermo, Roma, Milano vagy Napoli: melyik a te városod?

Az intenzív, karakteres ízvilágú kávékat szereted vagy inkább a lágy, kiegyensúlyozottabb feketekávék csábítanak? A gyümölcsös vagy a pörkölt gabonásabb ízjegyeket választanád?

  • Kalandozz velünk Rómában, és kortyolj bele a feketeribizli jegyekkel rendelkező klasszikus, 8-as ízintenzitású eszpresszóba, mely ízek sokaságát kínálja, hogy az olasz ízvilág teljes pompájában bontakozhasson ki egy tökéletes csészében.

  • Éld át a Milánói eleganciát egy eszpresszó kapszulába zárva. Ha kedveled a klasszikus kávékat, az olasz kávéhagyomány ihlette, finom és kiegyensúlyozott Espresso Milano kifinomult íze biztosan rabul ejt. 7-es ízintenzitásával, lágyságával és krémes crema rétegével, gyümölcsös, fűszeres karakterével az Espresso Milano csipetnyi izgalmat csempész a mindennapokba.

  • Fedezd fel Palermo titkait, érezd, ahogy a gyönyörű, sűrű, sötétarany crema alatt feltárul a 10-es ízintenzitású, erős pörkölésű, ízekkel teli, testes eszpresszó, és pörkölt jegyeivel magával ragad.

  • Hagyd, hogy Nápoly szenvedélye magával ragadjon, amint belekortyolsz a kollekció legkarakteresebb, 13-as ízintenzitású kávéjába. Élvezd a gyönyörű, sűrű crema és intenzív kávé tökéletes összhangját, melyben életre kelnek a pörkölt, erőteljes ízjegyek. Hagyd, hogy hosszantartó utóíze tovább kényeztessen a Dél-Olaszországi kávé élményével.