Loading...

15% KEDVEZMÉNY KAPSZULÁKRA - Rendeld meg most kedvenc kapszuláidat 15% kedvezménnyel!

KATTINTS A RÉSZLETEKÉRT!

Betöltés...
CARAMEL LATTE MACCHIATO
KÁVÉ VAGY DESSZERT? MINDKETTŐ!
Nem kell többé a kávé vagy desszert között választanod. Merülj el ebben a sűrű habos kávéban és fedezd fel ezt a testes eszpresszót és az édes karamell ízt krémes tejhabbal a tetején!
Caramel Latte Macchiato

EGY PILLANATNYI
TISZTA BOLDOGSÁG

Legközelebb készíts egy még jobb, még habosabb lattét, mint amit valaha főztél! Élvezd ezt a telt és mégis elképesztően finom lattét a nap folyamán bármikor, amikor szeretnél kizökkenni a mindennapokból és csak kiélveznéd a pillanatot!
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ KÁVÉSZEMEK EGYÜTT

A Latte Macchiato lelkét a tisztán prémium minőségű, Brazíliából és Kolumbiából származó arabica, valmint az intenzív vietnámi robusta kávé keveréke adja meg. A Grown Respectfully (Felelősen termesztve) programunkon keresztül szakértőink innovatív, fenntarthatóbb mezőgazdasági technikákkal segítenek a farmereknek, így hozzájárulva a kávé jövőjének biztosításához, a termesztők egészségéhez és megélhetéséhez, valamint ahhoz, hogy képesek legyenek a környezettel nagyobb összhangban dolgozni.

FEDEZD FEL FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEINKET
Map Map
Kolumbia

Kolumbia

Ízletes | Kiegyensúlyozott

A Tayrona bennszülött közösségek által termesztett organikus kávé csodálatosan gyümölcsös, savas és kiegyensúlyozott ízvilágot nyújt. Próbáld ki Lungo Colombia hosszú kávénkkal!

Brazília

Brazília

Kis mértékű savasság, Édes&diók

A tengerparti térségektől egészen a nyugati országokig termesztett robusta és arabica kávészemek meglepően gazdagok a gyümölcsös jegyekben.

Vietnám

Vietnám

Merész | Intenzív

Vietnám egy kávétermesztő nagyhatalom. Az ország kávéjának 90%-a robusta, amely egy igen ellenálló kávébab, amelynek koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.

Vissza

Write Your Own Review

Csak regisztrált felhasználóként tudsz véleményt írni. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!